Regulament / Rules

ACTIVAREA CONTULUI / ACTIVATE YOUR ACCOUNT !

Contul trebuie activat telefonic la numerele de telefon  004 0740811550. Puteti trimite o cerere si prin email la info@derbycorabia.com.

Your account must be activated by phone or email. You must contact the owner by phone at  004 0740811550 or by email at info@derbycorabia.com.

 

Cum pot licitata pentru un porumbel?

Pentru a putea licita pentru un porumbel oferit spre vanzare in categoria de licitatii,  trebuie sa aveti un cont de utilizator. Ofertele pentru porumbei se realizeaza exclusiv in sistemul online al sectiunii, prin intermediul internet-ului.

 

 

Reincarcarea paginii:

Pagina care contine porumbel sau porumbeii urmariti de dumneavoastra se reincarca automat odata la 3 minute. Asadar, pentru a nu intampina probleme in ultimele secunde ale licitatiei va rugam sa dati si dumneavoastra un “refresh” paginii care contine porumbeii pe care doriti sa ii cumparati.

 

 

Unde pot vedea sau modifica profilul meu?

Datele dumneavoastra sunt afisate in “panou de comanda”, pe care il puteti gasii in partea de sus a meniului. Acolo ve-ti gasii numele sub care licitati pentru porumbei, dar totodata si datele de contact care nu sunt vizibile celorlalti utilizatori.

 

 

Cand se prelungeste timpul pentru un porumbel?

Cand este facuta o oferta pentru oricare porumbel din licitatie in ultimele 5 minute, in particular acea licitatie va fi extinsa in timp cu inca 10 minute.

De Exemplu:

Licitatia este programata sa se termine la ora 20:00

O noua oferta pentru un porumbel a fost facuta la 19:57

Licitatia acelui porumbel se prelungeste automat pana la ora 20:10; licitatia pentru ceilalti porumbei care nu au primit oferte in ultimele 10 minute se va termina la ora 20:00.

 

 

Ordin de cumparare: ce inseamna, cum il folosesc?

Ordinul de cumparare este modalitatea unui ofertant de a plasa o oferta pentru un porumbel daca acesta nu poate fi prezent la sfarsitul licitatiei sau daca doreste sa liciteze pana la o anumita suma fara ca intreaga oferta sa fie facuta publica.

De exemplu:

Pretul unui porumbel este de 500 EURO.

Inca de la inceputul licitatiei, utilizatorul "X" observa porumbelul si calitatile acestuia si este dispus sa ofere de exemplu suma de 1000 EURO. Oferta de 1000 RON poate fi plasata in sectiunea special de dedicata ofertelor. Utilizatorul "X"  a introdus suma de 1000 EURO. Oferta pentru porumbel creste la 525 EURO, chiar daca dvs. ati ofertat 1000 EURO.

Utilizatorul "Y" observa ca porumbelul are suma de 525 EURO. Acesta ofera suma de 550 EURO. Automat, sistemul de licitatii introduce suma de 575 EURO pentru utilizatorul "X" iar acesta este cel mai mare ofertant. Acest procedeu se realizeaza pana cand se ajunge la suma de 1000 RON. Daca porumbelul a ajuns la suma de 1000 EURO si "Y" face o oferta pentru porumbel, de exemplu 1050 EURO, acesta este cel mai mare ofertant.

 

 

Licitez si automat apare o noua oferta mai mare?

Daca dumneavoastra ati realizat o oferta pentru un porumbel dar automat ati fost supralicitat, inseamna ca un alt utilizator a setat pretul pe care acesta doreste sa il ofere mai mare decat oferta actuala oferita de dumneavoastra.

De exemplu:

Pretul porumbelului este 500 EURO.

Utilizatorul "X" a oferit  suma de 700 EURO. Ofera este aprobata, dar utilizatorului ii apare doar 530 EURO, pragul minim de licitare. Acum, pretul porumbelului este de 530 EURO (pret afisat).

Utilizatorul "Y" ofera suma de 560 EURO. Automat acesta este supralicitat de utilizatorul "X" caruia ii apare acum oferta de 590 EURO. Acest lucru se repeta pana se ajunge la suma de 700 EURO.

 

 

Este posibil sa garantam sexul porumbelului tanar?

Sexul porumbelului tanar poate fi doar o indicatie. El nu poate fi garantat 100%.

 

 

Licitarea pentru un porumbel

Daca doriti licitarea pentru un porumbel aveti neaparat nevoie de un cont de utilizator. Dupa ce v-ati inregistrat si confirmat contul prin email trebuie sa va autentificati pe site. Din acel moment sunteti autorizat pentru a plasa oferte pentru porumbeii doriti.

Acest lucru se face foarte simplu chiar in pagina porumbelului. Totodata sistemul va ajuta pentru plasarea ofertelor. Acesta analizeaza ultima oferta facuta pentru porumbel si va indica suma minima pe care mai apoi dumeavoastra trebuie sa o plasati.

 

 

Cum aflu daca oferta mea a fost supralicitata?

Pentru a afla daca un alt utilizator a facut o oferta mai mare pentru un anumit porumbel puteti sa gasiti in “panoul de comanda” pus la dispozitie, in pagina porumbelului unde sunteti atentionat foarte vizibil asupra acestui lucru, dar si prin intermediul email-ului.

 

 

Pas minim pentru a licita:

50 EURO -> 200 EURO pasul minim este de 5 EURO

200 EURO -> 500 EURO pasul minim este de 10 EURO

500 EURO -> 80000 EURO pasul minim este de 15 EURO

 

 

Ce trebuie sa fac dupa ce s-a finalizat licitatia?

Utilizatorul care a facut cea mai mare oferta pentru un porumbel si a castigat licitatia este rugat sa ne contacteze in maxim 42h de la finalizarea acesteia. In caz contrar acesta va primii interdictie de a mai putea licita si in acelasi timp se va face public numele acestuia printr-o lista neagra a falsilor ofertanti pe site.

Termenul de predare al banilor este de maxim 4 zile lucratoare si se face direct in contul vanzatorului (columbofilului care a introdus porumbeii la vanzare).

 

 

Exista costuri suplimentare?

NU, nu exista costuri suplimentare sau ascunse, totusi este de retinut ca ultimul ofertant (castigatorul licitatiei) suporta costurile transportului.

 

 

Considerati ca nu ati aflat raspunsul la o intrebare care nu este afisata mai sus?

Va asteptam sa ne contactati pentru a va raspunde intrebarilor dumeavoastra prin telefon, email sau fax.


Copyright © 2014 Columbodrom Corabia.